Cozmin Gușă se întoarce în PSD și renunță la calitatea de coordonator editorial al Realitatea Plus

După ce s-a întors în Partidul Social Democrat și a fost dat afară, la scurt timp după, Cozmin Gușă mai încearcă odată. Patronul postului Realitatea Plus, ex-Realitatea TV a anunțat, pentru Paginademedia.ro, care sunt planurile sale de viitor.

Gușă a afirmat că, odată cu reintrarea sa în politică (a doua oară în câteva luni), renunță la funcția de coordonator editorial al televiziunii sale. „Calitatea mea rămâne, de astăzi, doar de acționar al Realitatea”, a declarat acesta pentru jurnaliștii publicației.

Patronul postului susține că va oferi asistență de imagine mai multor politicieni din rândurile Partidului Social Democrat, însă susține nici nu se pune problema ca televiziunea sa să fie folosită în scopuri politice.

De atribuțiile editoriale se vor echipa trei persoane: Mădălina Dulamă (EOD), Carmen Tudor (EOD) și Edward Pastia (director executiv).

”Pe lângă politică, ceea ce e clar, am două proiecte editoriale, două cărți pe care le-am întârziat mult în ultimii doi trei ani și, de asemenea, proiectul de consultanță politică și strategică pe care o să-l reactivez de la începutul lui 2020.

Aici sunt incluse și proiectele de consultanță pentru alegerile locale și parlamentare din 2020”, a afirmat Cozmin Gușă pentru Paginademedia.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *