Ce mai fac Oprea și Piedone. Unul cu plagiatul, altul cu familia

A fost o vreme în care Gabriel Oprea și Cristian Popescu Piedone erau în centrul atenției publice, însă ulterior, după ce au devenit inculpați în diverse dosare, au început să dispară de pe micile ecrane.

Ulterior, amândoi s-au mutat în spațiul online. Deși paginile acestora de Facebook nu conțin postări zilnice, cei doi politicieni enumerați, ce fac parte dintr-o listă mai lungă de oameni ce au intrat în umbra altor persoane de interes, își țin susținătorii la curent cu viețile lor.

De exemplu, Gabriel Oprea folosește un ton solemn în postările sale și sunt, în marea lor majoritatea, cu tentă politică. Pe 21 iulie, fostul ministru al Afacerilor Interne a publicat un text cu titlul ”Cine se teme de Gabriel Oprea?”, în care și-a povestit activitatea de pe scena politică și reușitele din ministerele pe care le-a condus.

Cine se teme de Gabriel Oprea?Am incercat, multa vreme, sa ignor atacurile repetate si fara inteles pornite impotriva…

Gepostet von Gabriel Oprea am Samstag, 21. Juli 2018

Lista continuă cu o postare cu doar șase zile mai recentă – prin care ex-liderul UNPR demontează acuzațile de plagiat ce i se aduc -, însoțită de o poză cu un citat din Schopenhauer. Tot pe 13 iulie, Gabriel Oprea a pierdut procesul cu Ministerul Educației, care i-a retras titlul de doctor.

In legatura cu teza de doctorat, spun inca o data ca lucrarea mea nu este un plagiat. Astazi vorbim despre o hotarare…

Gepostet von Gabriel Oprea am Freitag, 13. Juli 2018

Pagina de pe rețeaua de socializare a fostului ministru al Apărării pare a fi o încercare de spălare a imaginii publice, pătată în urma mai multor scandaluri, printre care și moartea polițistului Bogdan Gigină.

Pe de altă parte, ex-primarul Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone folosește Facebookul pentru a posta lucruri ceva mai personale. Spre exemplu, fostul edil anunță că a slăbit 120 de kilograme.

Record 120 kilograme in minus si… gata, m-am oprit, sper 😊 Am înțeles un lucru in perioada de slăbire de 2 ani, ca…

Gepostet von Cristian Popescu Piedone am Samstag, 4. August 2018

Un alt eveniment important din viața primarului a fost împărtășit cu urmăritorii săi: botezul nepoatei sale. Piedone n-a scăpat ocazia și a publicat câteva poze de la petrecere, dar și o filmare din vacanță, în care se poate observa un curcubeu.

Ieri, la Agigea 🌈🌈

Gepostet von Cristian Popescu Piedone am Montag, 23. Juli 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *