ByteDance limitează timpul de folosire a aplicației la 40 de minute pe zi, pentru copiii din China

Copiii sub 14 ani din China vor putea să stea pe aplicațiile dezvoltate de compania-mamă a TikTok, ByteDance, doar 40 de minute pe zi.

Măsura vine în conformitate cu noile restricții introduse de guvernul chinez privind accesul la jocuri video pentru copiii mai mici, o încercare a Partidului Comunist Chinez de a limita expunerea tinerilor la mediul digital, conform The Verge.

Astfel, adolescenții sub 14 ani vor putea accesa Douyin, varianta chineză a TikTok, doar între orele 06:00 și 22:00, a spus compania într-un comunicat emis în weekend. Regulile se vor aplica „utilizatorilor autentificați pe nume real” sub 14 ani, în timp ce părinții sunt rugați să supervizeze procesul de autentificare al copiilor.

O altă schimbare anunțată de ByteDance este și conținutul ce va fi afișat celor mici. Conform comunicatului, utilizatorii care folosesc modul pentru tineri vor primi materiale educaționale precum „experimente interesante de știință populară, expoziții în muzee și galerii, peisaje frumoase din întreaga țară, explicații ale cunoștințelor istorice etc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *