Ați trimis un mesaj greșit? Facebook vă lasă să-l retrageți în maxim 10 minute

Facebook vine cu o funcție așteptată de mult timp de către utilizatorii aplicației – este vorba despre opțiunea de a retrage un mesaj deja trimis.

Versiunea 191.0 a aplicației de mesagerie dezvoltată de compania lui Mark Zuckerberg le va oferi utilizatorilor un total de 10 minute pentru a retrage textul trimis. O funcție asemănătoare are și Whatsapp, însă utilizatorii acesteia pot șterge mesajul în decursul unei ore, conform Mashable.com.

”Unsend” va face ca mesajul să dispară atât din convorbire, cât și din inboxul receptorului. Până în acest moment, era posibilă doar ștergerea textului din căsuța emițătorului, partenerul de convorbire putând încă să vadă mesajul.

CITIȚI ȘI: Facebook, pregătiri pentru alegerile din SUA: a mai închis alte zeci de conturi

„Eliminați un mesaj dintr-un fir de chat după ce acesta a fost trimis. Dacă trimiteți în mod accidental o fotografie gresită, informații incorecte sau trimiteți un mesaj greșit, puteți să-l corectați cu ușurință prin eliminarea mesajului în decurs de zece minute de la trimiterea acestuia”, se arată în comunicatul emis de Facebook.