”Arhiepiscopul” unei biserici din Florida, arestat în Columbia pentru că vindea un „leac minune” pe bază de clor

”Arhiepiscopul” unei biserici auto-declarate din Florida a fost arestat în Columbia pentru că vindea un „leac minune” pe bază de clor. Alături de acesta a fost reținut și fiul său.

Autoritățile din Columbia au decis reținerea lui Mark Grenon și a fiului său, Joseph Grenon, pe suspiciunea că le promiteau clienților un tratament pentru coronavirus și alte boli, care a cauzat moartea a șapte cetățeni americani, conform The Guardian.

Este vorba despre dioxidul de clor, un înălbitor puternic utilizat în fabricația textilă. De la începutul pandemiei, acesta a fost prezentat de mai mulți indivizi drept „soluție minerală minune” sau MMS, inclusiv de către președintele Statelor Unite ale Americii.

Donald Trump a afirmat live la televizor că autoritățile sanitare ar trebui să ia în considerare injectarea dezinfectantului în organism pentru a lupta cu COVID-19, după ce, cu câteva zile înainte, ”arhiepiscopul” Mark Grenon îi scrisese acestuia la Casa Albă. În scrisoare, Grenon îi promitea liderului SUA că MMS „poate scăpa corpul de Covid-19”.

Mark Grenon și a fiului său, Joseph Grenon, se află acum în custodia autorităților columbiene și riscă extrădarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *