WhatsApp nu a funcționat timp de două ore, marți dimineață. Serviciul a revenit

Serviciul de mesagerie WhatsApp a avut probleme azi, utilizatorii la nivel global neputând să trimită sau să primească mesaje.

Este cea mai mare cădere a serviciului de la pana de anul trecut în care toate platformele deținute de Meta (de la Facebook și până la Oculus) au fost afectate. Downdetector arată că probleme în România au început în jurul orei 10 și au fost rezolvate două ore mai târziu. Putem să confirmăm asta, redacția Mediastandard a reușit să trimită și să primească mesaje începând cu 12:30.

Suntem conștienți de faptul că unele persoane au în prezent probleme cu trimiterea de mesaje și lucrăm pentru a restabili WhatsApp pentru toată lumea cât mai repede posibil”, a declarat un purtător de cuvând al serviciului pentru The Verge în mijlocul căderii înregistrate la nivel global.

Ultima dată, căderea a fost rezolvată după mai bine de șase ore, dar asta pentru că nu doar WhatsApp a fost afectat la vremea respectivă, ci toate serviciile Meta. De data asta, lucrurile s-au mișcat mai repede, însă orice pană WhatsApp poate avea implicații serioase pentru că este folosit de două miliarde de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *