Utilizatorii Facebook vor putea asculta muzica de pe Spotify direct din aplicație

Facebook a anunțat, pe 26 aprilie, lansarea pentru utilizatorii din 27 de state a unei noi funcții, care le va permite userilor să asculte muzica de pe Spotify direct din aplicație.

Până acum, dacă voiai să asculți o melodie distribuită pe Facebook de un prieten, erai redirecționat către aplicația sau pagina web a Spotify. În prezent, navigarea pe rețeaua de socializare nu va mai fi întreruptă, mulțumită unui miniplayer integrat în Facebook, conform unui comunicat.

„Această nouă funcșie, care va introduce o experiență miniplayer în cadrul Facebook, vă va facilita conectarea experienței dvs. de ascultare Spotify la comunitatea dvs. Facebook. Puteți să împărtășiți ceea ce ascultați prietenilor și celorlalți cu care aveți interese comune. Și dacă doriți, le puteți spune de ce este semnificativ pentru dvs”, scrie compania de pe Silicon Valley.

Mai mult, Facebook spune că de funcție se poate bucura oricine, indiferent de tipul de cont pe care-l au pe Spotify. Utilizatorii care nu au cont premium vor putea să folosească miniplayerul integrat, însă acestora le vor fi redate și reclame.

Statele de Europa nu se numără încă printre cele în care funcția este disponibilă, urmând ca ea să fie introdusă în lunile următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *