Un secretar de stat și-a dat demisia, la câteva ore de la publicarea unui reportaj Recorder

Un secretar de stat din Ministerul Mediului, Gelu Puiu, și-a dat demisia la câteva ore de la publicarea unui reportaj Recorder, în care era dezvăluit modul în care acesta șantaja și intimida directorii din sistemul silvic.

În cadrul unei conferințe de presă susținute marți, premierul Florin Cîțu a afirmat că secretarul de stat și-a înaintat demisia, pe care i-a și acceptat-o. Anunțul prim-ministrului vine la scurt timp de la apariția în spațiul mediatic a unui material semnat de jurnaliștii Alex Nedela și David Muntean al cărui personaj principal era chiar Gelu Puiu.

Jurnaliștii Recorder au publicat mai multe înregistrări audio în care secretarul de stat de la Mediu, pus în funcție în timpul mandatului lui Costel Alexe și rămas chiar și după plecarea acestuia la Consiliul Județean Iași, se lăuda cu metodele sale prin care scăpa de directorii care și-au câștigat posturile prin concurs, amenințându-i că dacă nu demisionează din proprie inițiativă va chema corpul de control și, ulterior, le va face plângere.

Mai mult decât atât, fostul secretar de stat îi raporta situația demisiilor ministrului de la acea vreme.

 

 

sursa foto: Recorder via TeleM Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *