Un consilier local a distribuit o postare în care o actriță de filme pentru adulți era prezentată ca fiind o ”elevă de 10 la bac”

Postarea unui consilier local din partea PSD a devenit virală după ce acesta a prezentat o actriță de filme pentru adulți ca fiind o ”elevă de 10 la bac”.

Ionel Isac Tudorache, consilier social-democrat în Câmpia Turzii, a distribuit postarea unui alt utilizator de Facebook, în care poza actriței Mia Khalifa era asociată unei tinere care a luat nota maximă la bac, în ciuda condițiilor grele de trai, arată Digi24.ro, citând Turdanews.net.

„Ea este Alexandra Timofte, o elevă din România care a învățat si a scris la lumânare si care a luat bacul cu 10… Dar noi o promovam pe Vulpita și Viorel… BRAVO ALEXANDRA SĂ TE AJUTE DUMNEZEU ÎN CONTINUARE. DOAMNE AJUTĂ”, este mesajul care însoțește fotografia.

Digi24.ro informează că postarea era încă publică marți dimineața pe contul de social media al consilierului local al PSD.

Postarea a fost, cel mai probabil, făcută în glumă. În ultimii ani, tot mai multe astfel de postări s-au viralizat pe internet, cea mai cunoscută fiind cea în care actorul Ryan Reynolds, în rolul lui Deadpool, a fost ”confundat” cu un pompier care a suferit un accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *