Twitter testează o funcție similară cu reacțiile video de pe TikTok

Twitter a anunțat că testează o nouă funcție numită „Tweet Takes”, care le permite utilizatorilor să reacționeze prin fotografii sau clipuri video la tweet-uri, în loc de retweet-ul clasic (care este doar text).

Conform TechCrunch, acest experiment face parte dintr-o suită de teste pe care Twitter le desfășoară în încercarea de a lansa noi produse și funcții.

Noua funcție este testată în prezent pe iOS pentru un număr restrâns de oameni. Utilizatorii care au acces la ”Tweet Takes” vor vedea un nou buton „Quote Tweet with reaction” în meniul retweet. Acolo, utilizatorii vor putea să reacționeze la tweet-ul dorit, iar acesta va apărea peste clipul video sau poza folosită pentru reacție.

Twitter spune că va monitoriza feedback-ul din partea grupului de utilizatori pentru a vedea cum funcționează ”Tweet Takes”. Compania a declarat pentru TechCrunch că dorește să le ofere utilizatorilor „modalități mai creative de a se exprima„, de aici testele din ultima perioadă.

După ce TikTok a anunțat că testează o funcție similiară cu retweet-ul, Twitter vine acum și se folosește de formatul popular al TikTok pentru a nu râmâne în urmă. E greu să nu observi cum aceste companii gigant împrumută una de la alta diferite funcții într-o încercare de a ține utilizatorii pe platformele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *