TikTok testează un buton de ”repost” pentru a distribui videoclipurile mai ușor

TikTok testează în această periadă un buton de „repost” pe platforma sa care le permite utilizatorilor să redistribuie un clip cu lista de prieteni. Conform TechCrunch, noul buton se găsește în meniul „Share”, unde, mai ai la dispoziție trimiterea de videoclipuri prietenilor prin mesaje sau postări pe alte rețele de socializare. De asemenea, poți adăuga un scurt comentariu care să însoțească clipul distribuit, astfel încât prietenii din listă să poată vedea părerea ta despre clipul în cauză.

Noua funcție de ”repost” este asemănătoare cu retweet-ul de pe Twitter sau share-ul de pe Facebook, doar că pe TikTok videoclipul redistribuit nu va apărea pe profilul personal de TikTok, ci va fi trimis doar în pagina ”For You” ale prietenilor. Redistribuirea este restrânsă doar la prieteni pentru că TikTok nu vrea să perturbe algoritmul de pe ”For You” care este văzut ca fiind foarte exact. Cu alte cuvinte, pe ”For You” n-o să vezi nicioodată un clip redistribuit de o vedetă de pe platformă, decât dacă sunteți prieteni (adică vă aveți reciproc în lista de followers).

Ne gândim mereu la noi modalități de a aduce un plus de valoare comunității noastre și de a îmbogăți experiența de pe TikTok. În prezent, experimentăm o nouă modalitate prin care oamenii pot distribui videoclipurile TikTok care le plac”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei pentru TechCrunch.

Până acum dueturile erau metodele prin care utilizatorii interacționau cu videoclipurile celorlalți de pe platformă, lucru care a adus noutate și a oferit noi mijloace prin care oamenii să acționeze și să reacționeze pe TikTok. Acum, însă, TikTok caută să introducă măsuri de la platformele de socializare cu experiență, astfel încât să rămână pe podium. Dacă în ultima perioada am văzut tot felul de funcții pe care Instagram, YouTube sau Facebook le împrumutau de la TikTok, a venit vremea ca rolurile să se inverseze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *