Trump a spus că ar fi trebuit să interzică Facebook, dar nu a făcut-o pentru că Zuckerberg „continua să sune”

Fostul președinte al Stalor Unite ale Americii Donald Trump a afirmat că ar fi trebuit să interzică Facebook cât s-a aflat la Casa Albă, însă n-a făcut-o pentru că Mark Zuckerberg „continua să sune”.

Declarația lui Trump a fost făcută în contextul în care Nigeria a interzis pe termen nedefinit Twitter, după ce platforma de micro-blogging a șters o postare a președintelui Muhammadu Buhari. Fostul lider de la Casa Albă a felicitat statul african pentru măsură și a încurajat și alte țări să recurgă la aceeași metodă, conform The Independent.

„Poate că ar fi trebuit să o fac cât am fost președinte. Dar Zuckerberg mă tot suna și venea la Casa Albă la cină, spunându-mi cât de grozav sunt. 2024?”, a spus Trump, care anterior a anunțat că va candida la următoarele alegeri prezidențiale.

Mai mult decât atât, cel de-al 45-lea președinte american a promis că, în următorul său mandat, „nu vor mai fi cine, la cererea lui, cu Mark Zuckerberg și soția sa. Totul va fi numai treabă!”.

Facebook nu a oferit încă o reacția la afirmațiile făcute de Trump.

Amintim că, la sfârșitul anului 2019, presa a raportat că Zuckerberg ar fi participat la o cină secretă la Casa Albă, unde ar fi fost Trump, un membru al consiliului de administrație al Facebook și Peter Thiel, susținător al fostului președinte. La acel moment, CEO-ul Facebook a afirmat că au vorbit despre „o serie de lucruri care-i treceau prin minte și despre unele dintre subiectele despre care ați citit în știrile din jurul activității noastre”.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *