Trump a spus că ar fi trebuit să interzică Facebook, dar nu a făcut-o pentru că Zuckerberg „continua să sune”

Fostul președinte al Stalor Unite ale Americii Donald Trump a afirmat că ar fi trebuit să interzică Facebook cât s-a aflat la Casa Albă, însă n-a făcut-o pentru că Mark Zuckerberg „continua să sune”.

Declarația lui Trump a fost făcută în contextul în care Nigeria a interzis pe termen nedefinit Twitter, după ce platforma de micro-blogging a șters o postare a președintelui Muhammadu Buhari. Fostul lider de la Casa Albă a felicitat statul african pentru măsură și a încurajat și alte țări să recurgă la aceeași metodă, conform The Independent.

„Poate că ar fi trebuit să o fac cât am fost președinte. Dar Zuckerberg mă tot suna și venea la Casa Albă la cină, spunându-mi cât de grozav sunt. 2024?”, a spus Trump, care anterior a anunțat că va candida la următoarele alegeri prezidențiale.

Mai mult decât atât, cel de-al 45-lea președinte american a promis că, în următorul său mandat, „nu vor mai fi cine, la cererea lui, cu Mark Zuckerberg și soția sa. Totul va fi numai treabă!”.

Facebook nu a oferit încă o reacția la afirmațiile făcute de Trump.

Amintim că, la sfârșitul anului 2019, presa a raportat că Zuckerberg ar fi participat la o cină secretă la Casa Albă, unde ar fi fost Trump, un membru al consiliului de administrație al Facebook și Peter Thiel, susținător al fostului președinte. La acel moment, CEO-ul Facebook a afirmat că au vorbit despre „o serie de lucruri care-i treceau prin minte și despre unele dintre subiectele despre care ați citit în știrile din jurul activității noastre”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *