TikTok pregătește lansarea TikTok Notes, alternativa companiei pentru Instagram

TikTok se pregătește să lanseze TikTok Notes, alternativa companiei pentru Instagram. Noua platformă va permite utilizatorilor să distribuie poze – la care se poate adăuga o descriere.

TikTok a emis o notificare în care a oferit detalii despre noul serviciu. Deși nu are încă o dată oficială de lansare, TikTok Notes nu doar că se va concentra pe postarea de poze, ci le va permite oamenilor să-și transfere imaginile deja urcate pe TikTok pe noua platformă. E un pas important ce va permite TikTok Notes să aibă conținut încă de la lansare și o comunitate considerabilă, dacă majoritatea va accepta transferul.

TikTok oferă posibilitatea ca utilizatorii să opteze ca fotografiile existente să nu fie distribuite și pe TikTok Notes, după cum se arată în notificare.

TikTok Notes, o nouă aplicație pentru postări foto, va fi disponibilă în curând! Postările dvs. foto publice TikTok existente și viitoare vor fi afișate pe TikTok Notes. Dacă preferați să nu vi se afișeze postările foto TikTok publice pe TikTok Notes, dezactivați acest lucru acum”, scrie compania în notificare.

Inițial, platforma s-a numit ”TikTok Photos”, însă acum că data de lansare se apropie, numele pare să se fii schimbat. TikTok Notes este menit să fie o alternativă pentru Instagram, format pe care TikTok încearcă să-l capitalizeze la rândul ei, după ce Meta a introdus Reels pentru a profita de formatul videoclipurilor de pe TikTok.

Ca parte a angajamentului nostru continuu de a inova experiența TikTok, explorăm modalități de a permite comunității noastre să creeze și să își exprime creativitatea prin fotografii și text într-un spațiu dedicat acestor formate”, a declarat un purtător de cuvânt al TikTok pentru TechCrunch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *