Știm cine dictează strategia, cine face schimbările, cine schimbă antrenorii ca pe ciorapi. Și pe cine trebuie aruncată vina pentru eșec. O spune CNN

Armata rusă este divizată cu privire la cea mai bună modalitate de a contracara progresele neașteptate ale Ucrainei pe câmpul de luptă în această lună, potrivit mai multor surse familiare cu serviciile de informații americane, în timp ce Moscova s-a aflat în defensivă atât în est, cât și în sud, analizează CNN situația, citat de Editiadedimineata.ro.

Strategul

Președintele rus Vladimir Putin dă el însuși indicații direct generalilor de pe teren, au declarat două surse familiare cu serviciile de informații americane și occidentale – o tactică de management extrem de neobișnuită într-o armată modernă, care, potrivit acestor surse, sugerează structura de comandă disfuncțională care a afectat războiul Rusiei încă de la început.

Interceptările serviciilor de informații au surprins ofițeri ruși certându-se între ei și plângându-se prietenilor și rudelor de acasă de deciziile luate de la Moscova, a declarat una dintre aceste surse pentru CNN.

Și există dezacorduri semnificative în ceea ce privește strategia, liderii militari având dificultăți în a se pune de acord asupra locului în care să își concentreze eforturile pentru a consolida liniile de apărare, au declarat mai multe surse familiare cu serviciile de informații americane.

Citiți mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *