Show de proporții la Neversea: un artist înjură Guvernul, online-ul reacționează

În ultima seară a festivalului Neversea, artistul Grasu XXL a adus injurii la adresa Guvernului, iar publicul a scandat „PSD, ciuma roșie”.

La scurt timp, luminile și sunetul s-au oprit pentru 40 de minute. Publicul a asociat incidentul cu un sabotaj din partea organizatorilor și s-au auzit la unison scandări împotriva partidului de guvernământ. La un moment dat cineva a urcat pe scenă și le-a zis celor prezenți: „Sper sa fie o problema de jos si nu de sus”. Organizatorii s-au scuzat pentru neplăceri și au afirmat că ei nu fac politică și că a fost doar o defecțiune tehnică.

Evenimentul s-a propagat foarte repede în mediul online și a adunat foarte multe reacții. Artisul a postat o poză pe pagina sa de Facebook cu luminițele de la telefoane, postare care a strâns 359 de reacții, 8 distribuiri și 17 comentarii.

În schimb, Rareș Bogdan, unul din vârfurile de lance din online, a postat clipul cu momentul lui Grasu XXL, care a reușit să strângă peste 1200 de reacții, 60 de comentarii și 334 de distribuiri.

De către presa online au fost preluate postările Andreei Pavel, director la ziarul Info Sud-Est, fiind și ea prezentă la festival. Postările sale au strâns sute de reacții. Aceasta este contrariată de ce se întâmplă.

Grasu XXL și-a încheiat momentul cu un mesaj motivațional pentru tinerii prezenți: „Mă uit aşa la voi şi eu văd speranţă. Cred că noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. (…) Nu mă interesează politica, nu m-a interesat niciodată, dar ce ştiu este că energia asta o să salveze România. Trebuie să ştiţi că în lumea asta plină de ură, de igoranţă, până la urmă, doar dragostea învinge”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *