Senatoarea Diana Șoșoacă, derapaj la adresa unui reporter: „Ați luat bani ca să creați o psihoză”

A fost scandal astăzi în Parlament, la ședința Comisiei Juridice din Senat. Pe lângă că Diana Șoșoacă a încercat să forțeze intrarea, colegii săi refuzând să o primească din cauza măștii de plasic pe care o purta, aceasta a avut derapaje și la adresa jurnaliștilor prezenți.

Întrebată de jurnaliști cine o însoțește în Parlament și de ce cei doi au tras de ușă atunci când le-a fost blocat accesul în sala în care era dezbătut comportamentul său din ultima vreme, senatoarea Diana Șoșoacă a avut o ieșire nervoasă la adresa unuia dintre reporteri.

Șoșoacă i-a întrebat, pe un ton ridicat: „Dar cine sunteți voi să se legitimeze în fața dumneavoastră? Sunteți organ de ordine? (…) Voi v-ați legitimat, eu știu cum vă cheamă pe dumneavoastră?”. 

În răspuns, unul dintre reporteri i-a spus că se poate vedea instituția pe care o reprezintă. „Nu mă interesează”, a spus Șoșoacă, acompaniată de bărbatul care o însoțea, care a afirmat că „ăsta e doar un plastic”, făcând referire la paravantul microfonului.

Silvestru Șoșoacă, cel de-al treilea soț al senatoarei ex-AUR, a afirmat ulterior că ar putea fi „o armă” cu care să fie „asasinat”, însă pe înregistrare nu se înțelege la ce face referire.

Ulterior, Diana Șoșoacă începe să facă tot felul de afirmații la adresa televiziunii ProTV. Aceasta a spus că postul TV ar fi „spăguit ca și ceilalți cu 160 de milioane de euro”. ”Lăsați-mă cu ProTV-ul dumneavoastră, că ați luat bani ca să creați o psihoză a poporului român”.

„Iar aveți probleme cu soțul meu? V-am zis, duceți-vă cu el la o cafea, poate vă rezolvați problemele”, i-a mai spus Șoșoacă reporterului, după cum se vede în live-ul făcut pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *