Schimbări majore la Libertatea. Publicația va avea noi membri în echipă

Jurnalistul Cătălin Tolontan, coordonator editorial al Libertatea, a anunțat în decursul acestei săptămâni pe Facebook că publicației i se vor alătura noi persoane, respectiv Adrian Cochino și Valentin Pîrcălabu.

În postarea lui Tolontan, acesta menționează și că lui Cochino îi va reveni postul de redactor pe politică internațională și eveniemente, în vreme ce lui Pîrcălabu i se va atribui funcția de editor la Libertatea.ro. Experiența vastă a celor doi în domeniu poate fi recunoscută, întrucât Adrian Cochino a fost redactor-șef al site-ului Realitatea, pe când Valentin Pîrcălabu a lucrat ca editor online la televiziunea Digi Sport, potrivit paginademedia.ro.

Această schimbare vine la o zi după ce s-a anunțat noul redactor-șef al ziarului, Iulian Enache. Enache a fost redactor-șef la Cotidianul și Economica și i s-a oferit această poziție, după ce postul la Libertatea a fost vacant din vara anului trecut.

În tot acest timp, publicația a fost sub conducerea unui prim redactor-șef și anume Oana Costea, de când Robert Tătăruș a fost cooptat de Ringier România. Tătăuș conduce la momentul actual divizia TV a companiei respective.

Schimbările acestea vor reprezenta un beneficiu pentru ziarul românesc, întrucât noile personaje din domeniu vor atrage un nou public și vor capta cititorii prin stilul diferit și inovativ. Realizările celor doi noi angajați contribuie la dezvoltarea cotidianului, aducând în prim-plan o publicație de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *