QAnon crede că Oprah purta o brățară de urmărire în interviul cu Meghan Markle

Susținătorii teoriei QAnon cred tot felul de ipoteze bizare, cum ar fi că, după adoptarea Actului Organic din Districtul Columbia din 1871, America s-a transformat dintr-o țară într-o corporație, iar orice lege și amendament adoptat după acel an este invalid. Însă politica americană nu e singurul subiect pe care QAnon emite teorii.

După apariția interviului cu Meghan Markle și prințul Harry, diverși susținători ai teoriei conspiraționiste au afirmat că Oprah Winfrey ar purta o brățară de urmărire pe gleznă, un dispozitiv folosit adesea în SUA pentru persoanele condamnate la arest la domiciliu, conform The Independent.

We The Media, unul dintre cele mai populare canale QAnon de pe aplicația Telegram, și-a întrebat cri aproape 200.000 de membri dacă cred că Oprah ar fi purtat un astfel de dispozitiv, atașând și o poză cu cizmele ei.

„Atât de evident, în primele câteva minute, a ținut ambele picioare în spatele acelei mese mici, apoi s-a simțit confortabil sau a uitat de nevoia de a o ascunde (…) ar trebui să concedieze cameramanul”, a afirmat cineva.

Însă nu e prima oară când internetul se întreabă dacă vedeta de televiziune ar fi fost obligată să poarte o astfel de brățară. În aprilie 2020, un videoclip care o arăta gătind acasă în timpul lockdownlui ar fi arătat, de asemenea, un monitor ascuns legat de gleznă.

Principala credință a QAnon este că un grup restrâns de persoane (celebrități sau persoane foarte bogate) ar face parte dintr-un lanț de trafic de minori, iar Oprah Winfrey ar fi fost arestată în secret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *