Propaganda lui Putin îi INSULTĂ pe românii anti-PSD: ”alcoolici, drogați, inculți și pacienți la terapie psihiatrică!” EXCLUSIV

Propagandistul putinist Dragoș Dumitriu – ex-deputat PRM, traseist prolific (PC) și eminență cenușie a platformei de dezinformare Spitnik.md, unde iscălește numeroase compuneri denigratoare la adresa României, țară care-i plătește pensia de fost ales al poporului – se evidențiază, din nou, printr-o nouă pandalie demnă de Spitalul 9.

Mai exact, angajat al sinecurii Spu3tnik.md, rusofilul Dumitriu îi insultă de o manieră puțin spus imundă pe toți românii pro-occidentali și anti-PSD, pe care îi cataloghează, într-o veritabilă tradiție stalinistă, drept… alcoolici, drogați, inculți și pacienți la terapie psihiatrică. În schimb, putinisto-comunistoidul Dragoș Dumitriu înalță, zi și noapte, veritabile ode duhnitoare dictatorului genocidar Nicolae Ceaușescu, deși, potrivit Legii nr. 217/2015, cultul persoanelor vinovate de genocid se pedepsește cu închisoarea de până la 3 ani. Însă pe Dumitriu nu-l deranjează nimeni, iar statul român îi varsă în buzunare o considerabilă pensie specială!

Occidentul a dat lovitură de stat de în ’89, și-apoi i-a… alcoolizat pe români?!

Iată ce debitează Dragoș Dumitriu în cel mai recent ”editorial” postat pe platforma putinistă www.romaniamare.info (această compunere preșcolară urmând a fi preluată și rostogolită în online, ca de obicei, de Sputnik.md, ”golemul” kremlinologic în jurul căruia gravitează acest site coordonat de urmașii patriotardului răposat Vadim Tudor): ”Pe vremuri, cântecele româneşti vorbeau de dor, de dragoste – chiar de prea multe dragoste! – sau de ţară, de mult prea multă ţară. A venit ‹revoluţia› inspirată de Occident, iar muzica s-a umplut de ‹fuck›, de ‹shit› de ‹cock›, apoi a fost tradusă şi în română. Iar oamenii ‹occidentalizaţi› de azi umblă beţi şi dorm ca buştenii pe plaja murdară de la Vama Veche, printre sticle goale, mucuri de ţigări şi multe alte resturi.

Românii prooccidentali și anti-PSD sunt… ”drogați”?!

Unii, mai cool, de droghează, că ‹iarba› şi ‹praful› merg perfect şi amplifică discursul ‹pro-Occidental› şi anti-PSD. Aceeaşi ‹elită› se afundă în noroaie sau suportă ploi torenţiale pentru a asculta ‹muzica›, dacă aşa se poate numi zdrăngăneala electronică, fără cap şi coadă, pe la diverse festivaluri ‹de tradiţie›, unde ‹mixează› nişte puşti din Vest, cu alură şi vorbă de pacienţi la terapie psihiatrică, absenţi masiv de la cursurile şcolii primare. Apogeul, tineri şi nu numai, îşi scutură creieraşii laolaltă cu restul trupului la ‹concertele› de hip-hop, unde transpunerile temelor clasice ale Occidentului – ‹fuck›, ‹sex›, ‹cock›, ‹bitch› – ei bine toate astea capătă accente… groteşti e puţin spus”.

Halatul, cât costă halatul?

Nu avem comentarii (ar fi tardive), dar ne permitem o deja celebră întrebare: ”Halatul, cât costă halatul?”. Mai multe detalii despre Dragoș Dumitriu puteți afla AICI  și AICI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *