Portalul generalilor – despre dacopatie, dezinformare, agramatism și ceaușism târziu EXCLUSIV

Mediastandard.ro vă recomandă să evitați portalul www.partidulneamulromanesc.ro, întrucât aveți de-a face cu o platformă dedicată ultranaționalismului (în fapt, este vorba despre o exacerbare a naționalismului ceaușist târziu), populismului gregar, dacopatiei și dezinformărilor politice.

Ca să vă faceți o idee despre nivelul acestui site, facem precizarea că portalul este coordonat de fostul deputat PSD Ninel Peia, cel care a găsit de cuviință să susțină, în 2016, că vaccinurile ar fi îmbolnăvit bebelușii din Argeș, dar și de trei generali, dintre care doi au oarece ”bube”.

Mircea Chelaru. De la ”Case pentru generali” la partid pentru… neamul românesc.

Ne referim, în primul rând, la generalul Mircea Chelaru – dacopat notoriu (e de ajuns să dați o simplă căutare pe Google), traseist prolific (PUNR, PP-DD și PNR) condamnat, în aprilie 2015, la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul ”Case pentru generali” –,  care a fost trecut în rezervă cu scandal, în 2001, după ce a dezvelit, în colaborare cu extremistul Vadim Tudor, un bust al mareșalului Ion Antonescu, în curtea Bisericii ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” din București. Chelaru susține că Dacia a fost leagănul civilizației și că romanii au învățat latina de la… daci. De altfel, la secțiunea ”Statut” (în fapt, o compunere ultranaționalistă care dibuiește, pretutindeni, mari conspirații internaționale la adresa României), tronează o imagine de duzină cu un războinic cu fes și steag cu cap de lup photoshopat.

Constantin Onișor, destituit pentru hărțuire sexuală

Al doilea general din conducerea pompos intitulatului Partid al Neamului Românesc este Constantin Onișor, pe care, în trecut, ex-premierul Gabriel Oprea l-a susținut frenetic la șefia Academiei SRI. Onișor avea să-și piardă poziția de coordonator de doctorate în 2015, după ce jurnalista Emilia Șercan a demonstrat plagiatele doctorale sistematice pe care le-a girat. Potrivit dezvăluirilor de presă, înainte să conducă Academia SRI, Constantin Onișor a fost comandantul Școlii Militare de Aplicații pentru Tancuri ”Mihai Viteazu” și comandant al Garnizoanei Pitești, până în martie 2003, când a fost destituit pentru hărțuire sexuală – mai multe detalii AICI. Al treilea general al facțiunii este Nicolae Rotaru.

”Nemul Românesc”, revista lui Iorga

Interesant este că, în goană după ”legitimitate” și înaintași cu nume, Peia&Co au ales să folosească o marcă deja ”înregistrată” încă din 1906. Facem mențiunea că ”Neamul Românesc” a fost o revistă bisăptămânală fondată de istoricul Nicolae Iorga, la 10 mai 1906. Publicația era ilustrată cu ipostaze idealiste ale țăranului român și profera teorii antisemite. În 1916, în urma înfrângerilor pe care armata română le-a suferit în Primul Război Mondial, Iorga avea să se refugieze la Iași, unde a continuat să tipărească ”Neamul Românesc”. Revista și-a încetat apariția în 1940, odată cu asasinarea sa de către legionarii lui Horia Sima.

Peia&Co declară război… ”risipirii clipelor de viață”!

Pe scurt – fiindcă, pe larg, nici măcar nu s-ar putea discuta despre astfel de baliverne –, www.partidulneamulromanesc.ro anunță că ”O conspirație a solidarității criminale, transpartinică, transdoctrinară, transfrontalieră, transreligioasă, transmorală s-a însinuat (sâc!) în fiecare celulă vitală a societății, a falsificat codul de valori și a produs un mutant comportamental perfid, extravagant, bazat pe puterea banului, pe risipirea clipelor de viață, pe refuzul construcției și pe abandonarea creației”. Drept urmare (și, printre altele, pentru a stopa ”risipirea clipelor de viață”), suntem ”informați” că Peia și cei trei generali au lansat un partid nou-nouț care va produce… o nouă societate. Semnalăm că același portal cataloghează (de o manieră puțin spus retrogradă și agramată) relațiile și căsătoriile LGBT drept, cităm, ”împerechere nefirească””Prostituția morală a nimicit intimitatea sacră a credinței, a terfelit morala creștină acceptând până și împerecherea nefirească, reglementată printr-o lege impusă de Parlamentul României, dar sugestionată prin directive informale externe”.

Razvan Gheorghe:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri