PASTILA DE (DEZ)INFORMARE: Harm Reduction – măsurile care salvează vieți în consumul de droguri

Într-o lume în care dezinformare este la ordinea zilei, Editiadedimineata.ro, împreună cu Mediastandard.ro, lansează al doilea sezon din ceea ce s-a dovedit a fi un proiect de succes si unic pe piata media din România: Pastila de (DEZ)INFORMARE.

Am început deja din 5 octombrie, atât pe Digi24, cât și pe YouTube să prezentăm episoade noi, care abordează o temă ce este, din păcate, mult prea prezentă în societatea noastră: dependențele. Vom aborda și, mai ales, demonta mituri din jurul drogurilor, alcoolului, dar și a altor dependențe aflate mai puțin la vedere, precum cea de social media.

În episodul din această săptămână răspundem vorbim despre un subiect aproape inexistent în ochii autorităților din România: metoda ”harm reduction”. Concepută ca mijloc de reducere a riscurilor pentru consumatorii de droguri, această metodă – deși implementată în mai multe țări europene – lipsește cu desăvârșire la noi.

Află cum funcționează concret ”harm reduction” și cât de eficientă este metoda, urmărind episodul din Pastila de (DEZ)INFORMARE!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *