PASTILA DE (DEZ)INFORMARE: Harm Reduction – măsurile care salvează vieți în consumul de droguri

Într-o lume în care dezinformare este la ordinea zilei, Editiadedimineata.ro, împreună cu Mediastandard.ro, lansează al doilea sezon din ceea ce s-a dovedit a fi un proiect de succes si unic pe piata media din România: Pastila de (DEZ)INFORMARE.

Am început deja din 5 octombrie, atât pe Digi24, cât și pe YouTube să prezentăm episoade noi, care abordează o temă ce este, din păcate, mult prea prezentă în societatea noastră: dependențele. Vom aborda și, mai ales, demonta mituri din jurul drogurilor, alcoolului, dar și a altor dependențe aflate mai puțin la vedere, precum cea de social media.

În episodul din această săptămână răspundem vorbim despre un subiect aproape inexistent în ochii autorităților din România: metoda ”harm reduction”. Concepută ca mijloc de reducere a riscurilor pentru consumatorii de droguri, această metodă – deși implementată în mai multe țări europene – lipsește cu desăvârșire la noi.

Află cum funcționează concret ”harm reduction” și cât de eficientă este metoda, urmărind episodul din Pastila de (DEZ)INFORMARE!