Pastila de (DEZ)INFORMARE revine cu un nou sezon!

Într-o lume în care dezinformare este la ordinea zilei, Editiadedimineata.ro, împreună cu Mediastandard.ro, lansează al doilea sezon din ceea ce s-a dovedit a fi un proiect de succes si unic pe piata media din România: Pastila de (DEZ)INFORMARE.

Începând cu 5 octombrie, puteți urmări atât pe Digi24, cât și pe YouTube episoadele noi, care abordează o temă ce este, din păcate, mult prea prezentă în societatea noastră: dependențele. Vom prezenta și, mai ales, demonta mituri din jurul drogurilor, alcoolului, dar și a altor dependențe aflate mai puțin la vedere, precum cea de social media.

În episodul din această săptămână răspundem la o întrebare apărută recent în societatea noastră, odată cu dezvaluirea faptului că foarte mulți copii încearcă și chiar devin dependenți de substanțe ilegale: există centre de dezintoxicare dedicate minorilor în România?

Aflați care este situația reală a consumatorilor de droguri sub 18 ani și cât de pregătit este statul pentru a face fata acestei situații, urmărind primul episod din Pastila de (DEZ)INFORMARE!