Olguța Vasilescu despre Klaus Iohannis: „Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, la Sibiu, unde a participat la o şedinţă a PNL, că este „inadmisibil şi incalificabil” că „Guvernul PSD a bătut şi a gazat oamenii” în Piaţa Victoriei, dar că nu vrea să se pronunţe până când nu vor exista „concluzii mai amănunţite” din partea anchetatorilor.

Ca replică la declarațiile preșsedintelui, Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, face un comentariu rasist si agresiv, precizând: „Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

„A spus că a venit PSD să gazeze românii și să-i bată. Trecând peste faptul că toți parlamentarii PNL au fost la miting și sunt poze pe Facebook, să vii să spui că PSD a fost cel care a aruncat cu gaze lacrimogene sau că a bătut participanții de acolo, declarația nu e demnă de președinte, ci de Mălin Bot. Știți foarte bine că în ultimele zile s-a spus că provocatorii au fost aduși de la Craiova, că eu am pus în funcție șeful Jandarmeriei. Domnul președinte a împărțit: că Jandarmeria e la PSD – că eu asta înțeleg – că serviciile secrete sunt la el și ce mai avea. Sunt instituții ale statului. Ca neamț, să vorbești de gazare trebuie să ai mult curaj”, a declarat Olguța Vasilescu, la RomaniaTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *