Oamenii care fac legea în online: Radu Tudor

Când spui televiziune românească, spui Radu Tudor. Realizatorul emisiunii ”Punctul de întâlnire” a devenit unul dintre cele mai cunoscute voci din spațiul mediatic din ultimii ani, iar activitatea sa Facebook relevă acest lucru.

Jurnalistul este activ pe platforma de socializare atât pe pagina sa persoanală, cu o listă consistentă de prieteni (4.728 de persoane) și 16.006 de urmăritori, dar și pe pagina oficială  Radu Tudor (radu-tudor.ro), care a reușit să strângă aproximativ 184 de mii de aprecieri și cam tot atâția urmăritori.

Este de notat faptul că postările de pe pagină sunt, în mare parte, distribuiri ale articolelor de pe blogul realizatorului TV, activitatea pe care fanii acestuia o admiră. Indiferent de subiect, share-urile lui Radu Tudor strâng cam o sută de aprecieri și multe comentarii. Cu toate astea, un interviu cu jurnalistul, marca DCnews.ro, a adunat 530 de reacții, 231 de comentarii și 12 distribuiri.

O altă postare recentă sare în ochi: este vorba despre o fotografie cu un coș plin cu roșii de origine românească, de dimensiuni impresionante. Și în acest like-urile și comentariile curg: aproximativ 800 de reacții și 70 de comentarii, în doar câteva ore de la publicare,

Roșii uriașe românești

Gepostet von Radu Tudor (radu-tudor.ro) am Dienstag, 24. Juli 2018

Pe de altă parte, contul personal are un conținut mai diferit. Majoritatea postărilor reprezintă video-uri interesante, precum un exercițiu aviatic de Ziua Națioală a Italiei sau inundațiile dintr-o regiune a Franței, dar și câteva articole în care apare numele său.

În timp ce distribuirile enumerate mai sus sau asemănătoare cu acestea strâng cam atâtea like-uri câte strâng și postările de pe pagina oficială, un status reușește să iasă în evidență, atât prin tonul glumeț, cât și prin aprecierile date de persoanele ce-l urmăresc pe Facebook.

Ca'n Romania : protestatarii din mitingurile neautorizate ataca pe cei care fac miting legal. Restul e politica…

Gepostet von Radu Tudor am Montag, 4. Juni 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *