Mark Zuckerberg ar folosi aplicația Signal, concurența WhatsApp

La începutul acestei săptămâni, un cercetător a descoperit că printre datele a celor 533 de milioane de conturi de Facebook expuse s-ar afla și numărul de telefon al CEO-ului companiei, Mark Zuckerberg.

Însă descoperirea – care arată că datele niciunui utilizator nu sunt în siguranță, chiar și ale creatorului platformei – a mai scos la iveală că Mark Zuckerberg ar folosi Signal, aplicația concurentă a WhatsApp, conform Mashable.

Cel care a descoperit că numărul de telefon al șefului Facebook corespunde unui cont de Signal este tot Dave Walker, cel care a arătat inițial că Zuckerberg s-ar afla printre userii afectați de breșa de securitate.

„Într-o altă turnură a evenimentelor, Mark Zuckerberg își respectă, de asemenea, propria confidențialitate, utilizând o aplicație de chat care are criptare end-to-end și nu este deținută de @facebook. Acesta este numărul asociat contului său din scurgerea recentă pe Facebook”, a scris cercetătorul pe Twitter.

Ca răspuns la descoperirea lui Walker, Signal a distribuit o știre despre contul Signal al lui Zuckerberg, scriind: „Odată cu apropierea rapidă a termenului de acceptare a Termenilor și condițiilor WhatsApp din 15 mai, Mark conduce cu exemplul”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *