Logodnica lui Khashoggi, mesaj pentru fanii Newcastle: ”Vă implor să vă apărați clubul iubit de prințul moștenitor”

Logodnica jurnalistului Jamal Khashoggi, omorât pe 2 octombrie 2018 în interiorul consulatului saudit din Istanbul, revine cu un nou mesaj în scandalul vânzării clubului de fotbal Newcastle United.

De această dată, Hatice Cengiz adresează un mesaj fanilor echipei. Într-o scrisoare deschisă, logodnica columnistului Washington Post le cere acestora să se opună preluării de către fondul de investiții saudit, condus de prințul moștenitor Mohammed bin Salman, conform BBC.

”Pledoaria mea față de voi este să vă gândiți dacă acceptarea ofertei lui Mohammed bin Salman este într-adevăr ieșirea cea bună din situația disperată a clubului și orașului vostru”, afirmă Cengiz.

Aceasta susține că este necesar ca fanii Newcastle United să boicoteze vânzarea către PIF, întrucât prințul saudit și cei din anturajul său nu au intenții pozitive.

”Vă implor pe toți să vă uniți pentru a vă proteja clubul și orașul iubit de Prințul coroanei și de cei din jurul său. Aceștia fac această mișcare nu pentru a vă ajuta și nu cu interesele dvs. în minte, ci doar pentru a se servi singuri. Inimile lor nu vor fi cu adevărat în clubul care înseamnă totul pentru voi”, mai spune logodnica jurnalistului asasinat în 2018.

În încheiere, Hatice Cengiz mai afirmă că fotbalul nu trebuie să fie folosit de cei care nu sunt pasionați de acest sport, pentru ”a-și ascunde faptele șocante”. 

Alexandra Irina Minea:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri