Internauții îi cer lui Putin, pe contul său de Instagram, să nu înceapă războiul: ”Hello Vladi, please no war”

Contul de Instagram al președintelui Rusiei, Vladimir Putin, a fost asaltat de internauți din întreaga lume care-i cer acestuia să nu înceapă războiul. Printre apelativele adresate liderului de la Kremlin se numără ”daddy”, ”baby” și ”Vladi”.

Tensiunile de la granița estică a Ucrainei și perspectiva implicării NATO într-un conflict militar cu Rusia au atras atenția opiniei publice din întreaga lume. Cu toate că planul lui Putin este neclar pentru mulți experți în geopolitică, Alianța Atlanticului de Nord continuă negocierile cu Moscova – deși mai multe state, precum SUA, Anglia și Canada au decis retragerea personalului diplomatic auxiliar.

Utilizatorii de Instagram au decis să participe și ei la efortul negocierilor cu rușii și, așa cum Gen Z știe cel mai bine, încearcă să-l convingă pe Putin să abandoneze ideea unei invazii. În timp ce unii flirtează cu liderul de la Kremlin („Hello Vladi, please no war”, „let’s use words instead babe” 😍🍷 „hey baby let’s not fight 😍❤️”), alții fac apel la empatia liderului de la Kremlin („Please don’t bomb us my cat is still alive 😭”, „let me finish euphoria first please”, „vladi stop look at me this isn’t like you”).

Postarea, care anunță întâlnirea lui Vladimir Putin cu echipa care va participa la Jocurile Olimpice de la Beijing, a strâns în cinci zile aproape 16 mi de comentarii.

Deși eforturile internauților sunt de apreciat, Putin și-a declarat anterior dezinteresul față de aplicația de social media. „Zilele mele de lucru sunt atât de aglomerate și se termină atât de târziu noaptea încât nu am chef de Instagram. Tot ce mă gândesc este să mă culc să dorm. În ceea ce mă privește, nu folosesc practic așa ceva [rețelele de socializare]”, a spus el în 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *