HBO Max și Disney+ vin în România. Apple News râmâne doar pe piețele anglofone

Dacă te întrebai când poți să vezi producțiile Marvel și Star Wars publicate de Disney sau când o să scapi de interfața hidoasă de la HBO Go, am vești bune pentru tine. Atât Disney+, cât și HBO Max au anunțat că o să-și extindă serviciile în România.

Disney dorește să intră pe piața din România (și nu numai; găsești lista întreaga aici) în vara acestui an. Compania nu a anunțat, încă, o dată exactă de lansare, dar sigur o să fie comunicată atunci când ziua efectivă de lansare se va apropia. În momentul de față un abonament lunar la Disney+ costă șapte euro (cu un euro mai puțin decât cel mai ieftin abonament Netflix).

HBO Max va fi disponibil în România începând cu data de 8 martie 2022 (lista completă a țărilor în care serviciul va fi disponibil de la această dată aici). Conform site-ului oficial al serviciului, abonamentul lunar va fi de cinci euro, însă perioada 8-31 martie este una promoțională, iar prețul abonamentului este redus la 3.30 de euro.

Astea sunt cele mai importante servicii care au anunțat că intră pe piața noastră, iar dacă încă aștepți vești despre Apple News, îmi pare rău. De când au lansat serviciul pentru Marea Britanie și Australia la finalul lui martie 2019 (disponibil la vremea aceea în SUA și Canada), Apple nu a mai comunicat nimic despre vreo posibilă extindere a agregatorului de știri. Dacă totuși vrei să accesezi Apple News poți să încerci să-ți schimbi regiunea din setările iPhone; poți face asta accesând secțiunea de ”Limbă și regiune”. După ce selectezi o regiune unde Apple News este disponibil, ar trebui să poți să descarci aplicația. Problema este că rezultatele nu sunt garantate pentru că Apple are și alte metode prin care te localizează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *