Gigi Becali, derapaj la TV: „Eu de vaccinaţi stau la doi metri distanţă”

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a avut un derapaj în direct, la un post de televiziune sportiv. De la sport, Becali a ajuns să vorbească despre vaccinare.

Discuția a avut loc în contextul în care fostul fotbalist Ilie Dumitrescu, invitat într-una dintre emisiunile Digi Sport 1, a afirmat că și-a făcut doza booster anti-COVID. Gigi Becali a intervenit în direct și a început să vorbească despre vaccin, afirmând inclusiv că păstrează o distanță de doi metri față de oamenii vaccinați, conform Paginademedia.

„Eu nu vreau să vă spun ce spun specialiştii, să nu vă speriaţi voi, mai ales Ilie (…) Cum Ilie ne ura nouă (n.r. – antivacciniştilor) sănătate şi eu vă urez vouă, la toţi vaccinaţii, sănătate! Numai că peste un an jumătate-doi o să vedem noi cine cui o să ureze sănătate. Eu mă feresc de vaccinaţi. Eu de vaccinaţi stau la doi metri distanţă. Eu unde văd vaccinaţi mă feresc!”, a afirmat Becali, în cadrul emisiunii de joi seara.

În discuție a intervenit și moderatorul emisiunii, care a reiterat că vaccinul nu-i face mai vulnerabili pe oameni și că persoanele nevaccinate pot dezvolta forme mai grave, atunci când intră în contact cu virusul.

Discuția completă, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *