Facebook a fost în pană, însă utilizatorii au putut sa învețe ceva din asta

În decursul zilei de miercuri, compania lui Mark Zuckerberg a întâlnit câteva probleme atât la platforma principala, Facebook, cât și la Instagram și WhatsApp.

Utilizatorii nu au mai putut sa vadă sau sa trimită fotografii, videoclipuri sau alte tipuri de fisiere. Problema s-a remarcat peste tot în lume, iar afectat a fost pana și Twitter, deși nu este clar de ce.

Conform CNN, problemele raportate de utilizatori au fost neincarcarea imaginilor, precum și cu notificările mesajelor directe de pe Twitter.

“În timpul unei operațiuni de întreținere de rutină, am declanșat o problemă care îngreunează unele persoane să încarce sau să trimită fotografii și videoclipuri”, a afirmat un purtător de cuvânt al Facebook.

Pana de la Facebook, care vine la scurt timp de la evacuarea temporara a unor clădiri din complex, sub suspiciunea ca ar exista gaz sarin, le-a arătat totuși ceva important utilizatorilor.

The Verge atrage atentia asupra faptului că în timpul în care fotografiile nu au fost afișate pe Facebook, în loc au apărut scurte descrieri ale imaginilor, atribuite de inteligenta artificiala a companiei.

Compania lui Zuckerberg a introdus funcția asta din 2017, într-un efort de a facilita accesul și persoanelor cu dificultăți de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *