Evitați Cunoaștelumea.ro – OZN-uri, dacopatie și fake news generalizat! EXCLUSIV

Mediastandard.ro vă recomandă să evitați cu abnegație premeditată portalul www.cunoastelumea.rofiindcă nu există nici cel mai mic motiv rațional pentru a vă pierde inutil timpul cu dezinformări de cea mai joasă speță, cu așa-zise ”conspirații oculte internaționale”, cu baliverne despre așa-numiții ”extratereștri antici” și cu scabros de recurente aberații dacopatice mai mult decât jenante, toate aceste ”senzaționalisme” de doi bani fiind dedicate atragerii de trafic prin orice formă de fake news.

Iată, bunăoară, ce scrie unul dintre coordonatorii acestei platformei, Daniel Roxin (un dacopat cunoscut în mediile online specifice acestui tip de ”sectarism” total paralel adevărului istoric) despre ”traco-geto-daci”:

O conspirație internațională îndreptată împotriva… dacilor?!

”Multe dintre lucrurile importante asociate istoriei traco-geto-dacilor nu apar în manualele de istorie, nu se predau în facultăți și sunt omise cu bună știință din lucrările multor istorici. În consecință, românii nu au o imagine de ansamblu asupra excepționalei lor istorii și încă mai cred că strămoșii traco-geto-daci au avut o cultură minoră, că erau primitivi și că, în cele din urmă, au dispărut din istorie. Așa să fie, oare? Ei bine, dovezile arată cu totul altceva, iar astăzi vreau să vă prezint un tablou aproape complet al unei istorii remarcabile, o istorie ascunsă celor mai mulți dintre români…

Dacopatie dusă la paroxism

Foarte pe scurt, am putea puncta cele mai importante repere din trecutul traco-geto-dacilor în acest fel: 1) Au fost cel mai numeros popor al Europei antice și au ocupat spații vaste din continentul european; 2) Au influențat major cultura greacă; 3) Au ajuns la conducerea Imperiului Roman și a Imperiului Bizantin; 4) Spaniolii, Suedezii sau Normanzii și-au revendicat rădăcini geto-dacice; 5) Arheologii danezi, polonezi sau lituanieni vorbesc despre istoria geto-dacilor ca despre o istorie care le aparține și lor; 6) Dovezile istorice arată clar că românii sunt continuatorii geto-dacilor…”

Obsesivul Zalmoxis, OZN, giulgiul din Torino și… bomba meteo!

La fel de halucinant este că, la secțiunea ”Istorie” a platformei cunoastelumea.ro puteți citi, printre multe alte goange ieftine, despre asemănările dintre Zalmoxis și… Iisus. Alte tematici abordate de site-ul amintit (pe care, repetăm, evitați să-l vizitați, pentru a nu îi crește traficul!) sunt incidente OZN în Antarctica, giulgiul din Torino, ”porțile către lumea de dincolo” și niște africani care ar fi utilizat ”materiale extraterestre”, cu 200 de ani înainte de Cristos. Același portal citează un general iranian care acuză Israelul că, prin metode de controlare a vremii, provoacă intenționat seceta din Iran. Vă amintim că și răposatul extremist Vadim Tudor a convocat o ”conferință extraordinară”, în 2006, pentru a anunța că inundațiile din România ar fi fost cauzate de Federația Rusă, care lansase o… ”bombă meteo”.

4 Comentarii

  1. Mediastandard, sunteti aberanti. Extraterestrii antici? Ei bine, da ! Mai puneti mana pe niste carti, mai cititi, documentati-va… OZN uri: vehicule aeriene apar descrise detaliat in lucrari istorice precum Mahabaratha si Ramayana, in anale ale unor istorici romani, greci, in alte marturii care apartin epocii, scrise ori ca vestigii (desene sapate in roca datand din epoci antice, picturi preistorice in pesteri, etc). Nu sunteti doar aberanti, sunteti in primul rand inculti. Traim in zilele in care USA Navy face publice observatiile pilotilor americani de vanatoare – considerate extrem de valide si spectaculoase, iar Pentagonul lanseaza grupe operative (task forces, recent) pentru a analiza observatiile UFO. Ironia voastra nu ascunde decat o ignorantza jenanta.

    1. Bine zis, sunt de acord 100%! Nu pot sa cred ca exista astfel de ignoranta rautacioasa & intentionata. Mediastandard.ro ar trebui să-i fie rușine să scrie și să publice o astfel de calomnie îngrozitoare.

  2. Mediastandard.ro, sunteti penibili rau de tot. Este aparent ca nu va intereseaza istoria adevarata despre stramosii nostri geto-daci, dar si vreti sa negati toate dovezile antice, medievale & moderne despre OZN-uri, care deja si guvernul american a recunoscut cu video-uri oficiale ca sunt reale. Zau, vai de capul vostru. N-am vazut asa o ignoranta rautacioasa & intentionata. Oricat vreti sa aruncati cu noroi, portalul http://www.cunoastelumea.ro contine multe informatii legitime & interesante. Daca nu va place temele, asta nu e vina lor. Voi sunteti cei care prezentati dezinformare & minciuni fara rost, nu ei. Sa va fie rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *