Al doilea jurnalist de pe „lista neagră” a lui Tudorel Toader


Alexandra Minea
Al doilea jurnalist de pe „lista...

Ovidiu Oanță nu este singurul jurnalist a cărei reacreditare a fost refuzată de Tudorel Toader – și Ionela Arcanu, de la RealitateaTV, se află în aceeași situație.

Anunțul a fost făcut chiar de către reporter, pe pagina sa de Facebook. Cu numai câteva ore înainte, Ionela Arcanu își declara revolta față de cele pățite de Ovidiu Oanță, adăugând că se așteaptă să aibă aceeași soartă.

”Incredibil! Ministrul Justitiei nu i-a prelungit acreditarea colegului Ovidiu Oantapentru anul 2019. Mie deocamdata nu mi-a raspuns, insa probabil ca voi avea parte de acelasi tratament pentru ca amandoi am indraznit sa deranjam”, a postat jurnalista pe rețeaua de socializare, vineri dimineață.

Mail-ul primit de către jurnalista RealitateaTV este tras la indigo cu cel primit de Oanță, fiind invocat tot alin. 3 din Art. 18 din Legea 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public.

”Am primit interzis la Ministerul Justitiei, anul acesta. Aveti mai jos „explicatia” lui Tudorel Toader” este comentariul care însoțește mesajul Biroului de Presă al Ministerului.

Contactat de Hotnews, Tudorel Toader a afirmat despre Ovidiu Oanță că „Îi voi reda acreditarea atunci când va respecta regulile de conduită, așa cum scrie în documentul de acreditare”, fără a preciza regulile încălcate și modul în care acestea n-au fost respectate. Ulterior, a anunțat că premierul l-a rugat să îi redea acreditarea jurnalistului de la ProTV.

Întrebat de cazul Ionelei Arcanu, ministrul Justiției a transmis: „Anunță că nici ea nu știe să respecte regulile?”, dar și că îi va reda acreditarea ”dacă va înțelege să respecte regulile de conduită”.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Articole asemănătoare

Noutăți

Doi jurnaliști români sunt anchetați de DIICOT pentru deținere de droguri

O anchetă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pentru deținere de droguri ar fi fost deschisă,...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Donald Trump, atac pe Twitter la adresa una dintre cele mai urmărite emisiuni a CBS

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a atacat în stilul său caracteristic una dintre cele mai urmărite emisiuni a CBS. După ce, pe 25...

Adăugat pe de Alexandra Minea