Elon Musk se ia de Bob Iger, șeful Disney, și îi cere demisia

elon-musk

Elon Musk continuă să se certe cu marile companii care au decis să nu mai ruleze reclame pe X, fosta Twitter. Miliardarul l-a vizat, acum, pe șeful Disney, Bob Iger, căruia i-a cerut demisia imediată. X este în centrul unui scandal, care a îndepărat mai multe companii de platformă, inclusiv Disney.

Într-o postare pe X, Musk îi cere lui Iger să plece de la conducere gigantului american și a afirmat că Walt Disney ar fi dezamăgit dacă ar vedea cum este condusă compania pe care a clădit-o.

Ar trebui să fie concediat imediat. Walt Disney se răsucește în mormânt din cauza a ceea ce a făcut Bob companiei sale”, a scris Musk în postare.

Scandalul în urma căruia companii precum IBM, Disney și Apple au încetat publicitatea pe X a fost generat chiar de Musk. Miliardarul i-a dat dreptate unui utilizator care distribuise un mesaj conspiraționist despre comunitățile evreiești, iar comentariul a venit odată cu o analiză ce a arătat că reclamele mai multor companii apăreau lângă postări pro-naziste.

Mai mult, Musk a găsit de cuviință să-i insulte pe toți cei care nu vor să mai plătească pentru publicitate online pe X. În cadrul unei conferinței, miliardarul nu și-a îndulcit vorbele și a înjurat companiile pe care le acuză de boicot.

Dacă cineva va încerca să mă șantajeze cu publicitate? Să mă șantajeze cu bani? Du-te d****lui!”, a spus Musk.

După înjurătură, miliardarul s-a uitat către audiență și i s-a adresat direct lui Bob Iger și i-a transmis că „asta e ceea ce gândesc”.

Iacob Șerban:
Leave a Comment

Acest website foloseste cookie-uri