Ellen DeGeneres vrea să pună punct show-ului ei: „Pur și simplu nu mai e o provocare”

”The Ellen Show”, emisiunea prezentată de Ellen DeGeneres, ar lua final în 2022, după difuzarea celui de-al 19-lea sezon.

Anunțul a fost făcut chiar de DeGeneres, care și-a argumentat decizia prin nevoia de schimbare: „Când ești o persoană creativă ai nevoie să fii provocată constant și, pe cât de minunată e această emisiune, pe cât de distractivă e, pur și simplu nu mai e o provocare”, a declarat aceasta într-un interviu acordat The Hollywood Reporter și citat de Hotnews.

Prezentatoarea a mai adăugat că va detalia motivele din spatele acestei hotărâri într-un interviu cu Oprah Winfrey, care ar fi difuzat joi.

Ultimul an nu a fost unul ușor pentru DeGeneres, care pe lângă dificultățile personale, a fost acuzată de o investigație BuzzFeed News că a cultivat un mediu toxic de muncă. În urma unei anchete interne, mai mulți producători au fost demiși, iar prezentatoarea și-a cerut scuze, la începutul sezonului 18, pentru cele întâmplate.

„Am aflat că aici se întâmplă lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Iau asta foarte în serios. Și vreau să spun că îmi pare atât de rău pentru persoanele care au fost afectate”, a spus Ellen DeGeneres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *