Donald Trump, campion la tweet-uri. Președintele american și-a doborât propriul record de pe Twitter

Președintele Statelor Unite ale Americii a reușit să își depășească performanța anterioară la capitolul tweeturi. Donald Trump a postat, în aceeași zi, de peste 140 de ori pe platforma sa preferată, Twitter.

Trump a postat 143 de tweet-uri și retweet-uri miercuri, ziua în care și-a bătut recordul anterior. Postările vin în contextul în care miercuri a avut loc una dintre înfățișările din procesul său, în care este acuzat că s-ar fi folosit de puterea sa pentru a determina un alt lider de stat să îi ancheteze principalul contra-candidat, Joe Biden, informează Digi24.ro.

Președintele SUA a postat și despre China, Campionatul Mondial de Fotbal din 2026, Forumul Economic Mondial de la Davos, acordul nord-american și imigrația – una dintre principalele teme discursive ale lui Trump.

Informația a fost furnizată de portalul Factbase, care monitorizează activitatea pe Twitter a liderului american. Se pare că Donald Trump a scris ”doar” de 18 ori, în rest distribuind postările altor utilizatori, mai arată Digi24.ro.

Recordul anterior al lui Trump fusese stabilit cu numai o lună înainte, pe 12 decembrie. Atunci au fost înregistrate 123 tweet-uri şi retweet-uri. Totuși, cele mai multe postări le-a avut înainte să ocupe fotoliul de la Casa Albă: 161 de mesaje, de pe 5 ianuarie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *