Doi jurnaliști români sunt anchetați de DIICOT pentru deținere de droguri

O anchetă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pentru deținere de droguri ar fi fost deschisă, iar pe listă se află și doi jurnaliști.

Cei doi oameni de presă ar lucra pentru postul TVR, respectiv Realitatea TV, după cum se arată într-un comunicat oficial al DIICOT, și ar fi săvârșit fapta la un festival de muzică, conform Antena3.ro.

”Urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că ‘o vedetă de la TVR şi un prezentator de la Realitatea TV ar fi fost anchetaţi de DIICOT pentru deţinere de substanţe interzise’, Biroul de informare şi Relaţii Publice este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele. Din verificările efectuate în evidenţele Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura centrală a rezultat faptul că, la data de 21.08.2018 a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări in rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de art.4 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, au afirmat reprezentanții Direcției.

Mai mult decât atât, surse spun că jurnaliștii în cauză nu au fost puși sub acuzare, însă au fost chemați la DIICOT pentru a li se aduce la cunoștință că este o anchetă în desfășurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *