Vezi ce au căutat românii pe Google săptămâna aceasta

Săptămâna aceasta au existat mai multe trenduri în ceea ce privește lucrurile pe care le-au căutat românii pe Google. Lansarea în spațiul public a informației privind organizarea referendumului pentru modificarea Constituției în sensul definirii „familiei” a generat imediat un trend ascendent care s-a menținut până la sfârșitul săptămânii. Cuvintele-cheie căutate de români au fost „referendum”, „familie”, „constituție” și „familia tradițională”.

„Horoscopul” zilei și „extragerea loto 6/49” au reprezentat alte teme de importanță pentru români, la fel ca în alte săptămâni, potrivit  trends.google.com. Totodată scandalul din interiorul PSD dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea s-a reflectat perfect în căutările românilor, cuvinte precum „PSD”, „Dragnea” sau „Firea” s-au aflat în topul căutărilor la începutul acestei săptămâni.

Nu în ultimul rând, cultura și divertismentul se află pe lista de interese a românilor, iar căutările lor pe motorul Google arată că aceștia sunt la curent cu ultimele noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *