Dacă celelalte rețele de socializare nu-l vor, Trump are în plan propria sa platformă de social media

Interdicția primită de Donald Trump din partea rețelelor de socializare l-a determinat pe cel de-al 45-lea lider al SUA să vină cu o nouă idee: propria sa platformă de social media.

Unul dintre consilierii săi a afirmat, duminică, că este posibil ca Trump să se întoarcă pe internet în următoarele două, trei luni, odată cu rețeaua sa de socializare. Mai mult, Jason Miller a afirmat că, în ciuda faptului că Trump nu a mai fost activ în mediul online de mult timă, „comunicatele sale de presă, declarațiile sale au făcut vâlvă mai mult decât au făcut-o vreodată pe Twitter”, conform The Guardian.

„Și acesta este ceva care cred că va fi cel mai tare bilet în social media, va redefini complet jocul și toată lumea va aștepta și urmări pentru a vedea ce face exact președintele Trump. Dar va fi propria sa platformă”, a mai spus consilierul lui Trump.

Totuși, Miller nu a dat mai multe detalii cu privire la platformă. Întrebat dacă Trump urmează să creeze platforma el însuși sau împreună cu o companie, acesta  a spus: „Nu pot merge mai departe decât ceea ce am putut împărtăși, dar pot spune că va fi mare odată ce va începe”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *