Ce se vede la TV de Paște: slujba de Înviere, emisiuni speciale, reality-show-uri și filme pentru familie

Nici în acest an, de pe micile ecrane nu lipsesc de Paște emisiunile speciale, reality-show-urile, slujba de Înviere și nelipsitele filme de familie.

TVR difuzează slujba

Începând cu ora 23:10, TVR 1 va difuza slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii „Universul credinţei”.

În plus, postul public va mai avea și ediții speciale ale unor emisiuni, precum „Vedeta Populară” şi „Tezaur folcloric”.

TVR 2 are în program un documentar despre Arsenie Boca (vineri, de la 22:10), dar și un concert al Paulei Seling, difuzat duminică, de la 00:10.

ProTV, filme și slujba – prezentată de Alex Dima

Pentru weekendul prelungit de Paște, Pro TV are programate mai mult filme „Maria Magdalena” (vineri, 23:30), „Pavel, apostolul lui Hristos” (sâmbătă, 22:45) şi „Regatul Cerului” (sâmbătă, 20:00).

Slujba de Înviere, transmisă de la Catedrala Patriarhală, va fi prezentată de jurnalistul Alex Dima.

Pentru duminică, Pro TV a programat mai multe filme difuzate în premieră de postul TV, cum ar fi comedia „Peter Iepurașul” (16:00), noua versiune a filmului „Alladin”. (20:00), dar și „Dumbo” (22:15).

Luni, postul de televiziune are programate tot filme de familie, precum „Sunt un mic ticălos” (09:45) și „Operaţiunea Ham-Ham” (15:45).

Survivor și Teo Show, la Kanal D

Kanal D va difuza, în cele patru zile libere ale românilor, cele mai populare emisiuni pe care le are în grilă, precum Teo Show și Survivor, difuzat ca în mod normal: vineri, sâmbătă și duminică.

Un nou episod din serialul turcesc Hercai va putea fi vizionat luni.

Însă postul Kanal D promite și mai multe reportaje tematice. Conform Paginademedia, „ROaventura” va prezenta sâmbătă, de la 15:00, tradiții și obiceiuri de Paște. „Asta-i România!” va avea duminica, de la 14:30, o ediție speciala despre oameni speciali care sfinţesc locul, precum povestea unei măicuțe care creste 16 fete sau a unei familii de africani din România care respectă tradițiile locale de Paști.

Antena 1 a dat „Patimile lui Hristos” pe „Te cunosc de Undeva”

Filmul difuzat aproape anual de Antena 1, „Patimile lui Hristos”, a fost înlocuit de doua ediții a „Te cunosc de Undeva” – difuzat de la 20:00 până la începerea slujbei de Înviere, la 23:45. De la 00:30 începe emisiunea „Legendele cu Dan Negru”.

Duminică, Antena 1 va difuza două filme, „Frumoasa și Bestia” de la 14:00 și „Avem un Zoo” de la 16:30, apoi „Observator” și, la final, „Chefi la Cuțite” (20:00).

În a doua zi de Paște e programată o nouă ediție din „Chefi la Cuțite” (20:00), urmată de „Observator” la 23:55 și apoi „Legendele cu Dan Negru” de la 00:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *