Cazul Vrăjitoare.com – cum te PRĂDUIESC și te PROSTESC ”vrăjitoarele” internetului! EXCLUSIV

Mediastandard.ro vă avertizează să vă feriți ca dracu’ de tămâie de puțin spus halucinantul portal www.vrajitoare.com, întrucât – e de domeniul evidenței și al bunului simț! – aveți de-a face cu o platformă de cea mai joasă speță destinată escrocheriilor așa-zise ”oculte”.

În pofida numeroaselor cazuri de înșelăciune înregistrate, dar și în ciuda oricărui cadru legal, autoritățile continuă să tolereze acest fenomen care, iată, capătă o amploare din ce în ce mai mare în mediul online, unde șansele de a racola clienți creduli sau lipsiți de o educație elementară cresc exponențial.

Baba care rezolvă orice în 24 de ore?!

Pentru a vă face o idee despre nivelul de prostie lucie statuat pe această platformă, iată cum se prezintă pe sine vrăjitoarea Baba Ekaterina, care se laudă că ”rezolvă orice problemă în 24 de ore””Baba Ekaterina este o vrăjitoare în vârstă de 80 de ani, care cunoaşte absolut toate tainele magiei albe. Şi asta pentru că a moştenit harul ei special de la bunica şi străbunica sa, vrăjitoare de renume în toată Ţara Românească şi Ardeal. Este de origine unguroaică şi practică magia albă.

Expertiză: ”toată gama de probleme cu care se poate întâlni un om în viaţa sa”

Baba Ekaterina colaborează cu fiica ei Aurelia şi amândouă fac un cuplu recunoscut care rezolvă practic toată gama de probleme cu care se poate întâlni un om în viaţa sa. Are cunoştinţe vaste şi mult har, puteri extraordinare şi cu ele poate să vă scape de beţie, să rezolve fetele cărora le-a trecut vremea de căsătorie sau problemele de impotenţă manifestate de bărbaţi. Cu puterea ei benefică, rezolvă orice caz de la orice distanţă sau telefonic. Dezleagă farmece, blesteme, cununiile legate, rezolvă impotenţa. aduce spor în casă, redresează firme, aduce reuşite în examene, împreunează persoane despărţite, scoate argintul viu. Alungă drogurile, beţia, durerea şi ameţeala, întăreşte memoria, vindecă leşinul, convulsiile, negii, epilepsia, tremuratul mâinilor şi picioarelor, durerile reumatice”.

Prosteală pe față: cum a ”vindecat” o babă… impotența

Pentru a-și atrage mai facil victimele în capcană, ”vrăjitoarea” Baba Ekaterina (și cei care ”lucrează” intens în spatele imaginii ei ”profi”) au postat (contra cost, firește!) trei mesaje de ”mulțumire”, chiar sub anunțul-ofertă, despre care susțin că ar proveni de la persoane din Norvegia și Belgia (!), de parcă baba cu pricina ar fi vreo minune planetară asaltată de românii plecați peste granițe. Iată despre ce dume este vorba:

Multumire 1 – Nicoleta Galati: 
Sunt Nicoleta din Galaţi şi am 34 de ani. Până la această vârstă nu mi-am găsit jumătatea. Am apelat la doamna Ekaterina care mi-a dezlegat cununia şi în termen scurt mi-am găsit jumătatea potrivită. Apelaţi cu încredere la dânsa, merită.

Multumire 2: Valentin, Oslo, Norvegia
Mă numesc Valentin şi acum locuiesc la Oslo. Timp de un an de zile nu mi-a mers bine. Am apelat şi eu la doamna Ekaterina care prin puterile şi plantele dânsei mi-a rezolvat problema de impotenţă şi sunt foarte mulţumit. Apelaţi cu cea mai mare încredere!

Multumire 2: Lucian, Belgia
Am fost în depresie din cauza soţiei mele, care a fugit în America cu un aventurier. I-a sucit minţile, ce mai ! Credeam că am pierdut-o pe vecie însă graţie babei Ekaterina am reuşit să fim din nou împreună. Mulţumesc din suflet pentru acest uimitor ajutor”. Credem că orice comentariu este de prisos.

”Cea mai puternică ființă clarvăzătoare”

Printre sinistru de numeroasele ”vrăjitoare”, am depistat-o și pe Angelina, care se prezintă drept… ”cea mai puternică ființă clarvăzătoare”. Mai mult chiar, susține că ”oamenii de știință” ar fi declarat-o astfel: ”Adevarata regina a magiei albe Angelina sa decis dupa atatea cazuri nerezolvate sa vina personal la cerinta oamenilor inclusiv pentru cei plecati in diferite tari ale lumii, singura femeie din lume, care a participat la toate congresele din tara, testata si declarata de oameni de stiinta inclusiv de marele om Ion Tugui ca cea mai puternica fiinta clarvazatoare, domna Angelina rezolva in orice fel de problema urgent, impreuneaza pe cei despartiti, desleaga de blesteme si farmece, aduce spor in casa si afaceri, vindeca de bautura, impreuneaza cupluri si orice fel de probleme”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *