Cazul adevaruldespredaci.ro – DACOPATIE feroce și FALSIFICARE grosolană a istoriei! EXCLUSIV

Mediastandard.ro vă recomandă să evitați fără drept de apel portalul www.adevaruldespredaci.ro, pentru simplul motiv că nu are nici cea mai mică legătură cu adevărul, și nici cu realitățile românești pe care pretinde că le-ar analiza, indiferent de diversele tematici tratate într-o manieră senzaționalistă și total neprofesionistă.

În realitate, aveți de-a face cu o platformă unde dacopatia și dezinformarea – în special, falsificarea grosolană a istoriei, dar nu numai! – ating cote de-a dreptul halucinante.

”O reactivare a memoriei ancestrale”?!

 Bunăoară, site-ul amintit respinge în mod categoric procesul romanizării Daciei (despre care s-au scris biblioteci întregi), debitează că geto-dacii purtau ie în urmă cu 2000 de ani, că un nepot al lui Decebal era cât pe ce să schimbe denumirea Imperiului Roman în cea de Imperiul… dacilor, că strămoșul ducilor normanzi ar fi fost – cum altfel?! – un războinic dac și că, în România zilelor noastre, s-ar fi produs, cităm întocmai, ”o reactivare a memoriei ancestrale”. Dar ”dezvăluirile” portalului nu se opresc doar la astfel de goange cel puțin caraghioase, în condițiile în care, în mod uzual, adevaruldespredaci.ro postează și așa-zise ”analize” referitoare la interesele economice pe care SUA le-ar avea în România, sau articole care propagă o formă latentă de antisemitism – mai multe detalii AICI (http://adevaruldespredaci.ro/2017/02/incendiar-prof-constantin-barbu-toti-cei-noua-agenti-straini-care-au-produs-rapoarte-impotriva-lui-eminescu-sunt-evrei-unguri-si-evrei-austrieci/). Același site susține că poetul Mihai Eminescu a fost ”agent secret și traficant de cărți interzise” – detalii AICI (http://adevaruldespredaci.ro/2017/10/conferinta-in-bucuresti-eminescu-agent-secret-traficant-de-carti-interzise-25-octombrie-la-sala-dalles-detalii-aici/)

Procesul romanizării Daciei: ”falsul istoric al descendenței noastre”!

Iată cu este prezentată platforma: ”Recuperarea adevărului istoric ar trebui să devină pentru orice trăitor onest şi autentic al acestor meleaguri un obiectiv esenţial al existenţei lui. Criza de identitate cu care se confruntă astăzi poporul român este o dovadă extrem de vizibilă a faptului că falsul istoric al descendenţei noastre, întreţinut de atâta vreme, şi-a atins ţinta. În acelaşi timp, setea de adevăr şi instinctul care îi determină pe foarte mulţi să respingă teoria romanizării Daciei este un semn al puterii de regenerare ce caracterizează acest neam. Paradoxal, acum când criza identitară este mai acută ca niciodată, trăim şi un moment privilegiat: interesul enorm faţă de adevăraţii noştri strămoşi – geto-dacii – pare să ne arate că s-a produs o reactivare a memoriei ancestrale. Prin urmare, traversăm o perioadă cu un uriaş potenţial ce trebuie valorificat spre binele nostru comun. Dacă până acum ne-au separat atât de multe, iată că este ceva care ne poate aduna laolaltă: adevărata noastră identitate, adevăratele noastre rădăcini, demnitatea pe care ne-o dă faptul că suntem descendenţii poporului de nemuritori din Valea Dunării. Geto-dacii aşteaptă să li se facă dreptate! Să contribuim cât mai mulţi la recuperarea adevărului istoric! Pentru o ţară a frumosului, a binelui, a dreptăţii, a armoniei şi prosperităţii, este nevoie să facem împreună ceva!”.

Li s-a pus pata pe Imnul Național!

 Siderant este că unul dintre coordonatorii platformei – Daniel Roxin – se declară scandalizat că în Imnul Național, ”Deșteaptă-te române!”,  este invocat și numele”invadatorului Traian”. Pe tine nu te deranjează că în Imnul Național trebuie să invoci numele invadatorului Traian, în timp ce eroul național Decebal nici măcar nu este menționat? Nu te deranjează faptul că se spune că prin venele noastre curge un ‹sânge de roman›, în condițiile în care această pretenție este rezultatul uni mari mistificări a istoriei? Mai știi vreo țară care își slăvește invadatorii?”, perorează Daniel Roxin, de parcă ar fi depistat sursa ultimă a problemelor României de ieri și de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *