Care au fost cele mai citite site-uri de ştiri în luna septembrie

În luna septembrie, clasamentul site-urilor de știri este condus după numărul de afișări de digisport.ro și digi24.ro. În ceea ce privește numărul clienților unici, topul este condus de această dată de digi24.ro și libertatea.ro.

Cele două site-uri aflate în portofoliul companiei Digi conduc detașat atunci când vine vorba de numărul de afișări, site-ul de știri sportive digisport.ro având, numai în luna septembrie, peste 97 de milioane de accesări. Digi24.ro se află un pic mai jos, la distanță de aproximativ șapte milioane de afișări, notează Paginademedia.

Pe locurile următoare se află o altă publicație online dedicată sportului, gsp.ro (63 de milioane), dar și stiripesurse.ro și playtech.ro, aflate la mică distanță (50.599.000, respectiv 50.090.000).

Tot Paginademedia.ro remarcă că 40% din site-urile de știri aflate în top 10 după numărul de afișări au un profil sportiv.

Digi24.ro și Libertatea.ro, pe primul loc după numărul de clienți unici

Situația stă un pic diferit atunci când ne referim la numărul de clienți unici. În acest caz, primele două site-uri sunt digi24.ro și libertatea.ro. Diferențele dintre acestea sunt mici, nouă milioane față de 8,8 milioane, cât a avut publicația trustului Ringier.

Pe poziția următoare se află stirileprotv.ro (7,5 milioane), în timp ce playtech.ro (6.922.000) și romaniatv.net (6.703.000) se află pe locurile patru și cinci.

Dintre publicațiile de sport, doar digisport.ro s-a menținut în top 10, în timp ce gsp.ro se află abia pe poziția 17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *