BOMBA lui Lăzăroiu: Dragnea a scos filmulețul cu Bădălău pentru a-i închide gura! Implicații nebănuite în cursa pentru Cotroceni

BOMBA lui Lăzăroiu: Dragnea a scos filmulețul cu Bădălău pentru a-i închide gura! Implicații nebănuite în cursa pentru Cotroceni  

Scriitorul, sociologul și politologul Sebastian Lăzăroiu susține că puțin spus viralul filmuleț cu baronul de Giurgiu, Niculae Bădălău, care-i batjocorește și îi jignește într-o manieră de nereprodus pe românii din Diaspora, a fost scos din sertarul cu surprize chiar de oamenii lui Liviu Dragnea, pentru a-l pune pe giurgiuvean cu botul pe labe în preludiul CEx-ului PSD de la Neptun.

De altfel, potrivit dezvăluirilor G4Media.ro, Liviu Dragnea a avut un sfârșit de săptămână de-a dreptul incendiar, reușind, în spatele ușilor închise, să-i convingă pe liderii nemulțumiți – printre care vicepremierul Paul Stănescu, Niculae Bădălău și Mihai Tudose – să renunțe la planul lor de a-i solicita, în ședința CEx de astăzi, să facă un pas înapoi de la șefia PSD. În opinia lui Sebastian Lăzăroiu, rostogolirea filmulețului cu Bădălău nu a reprezentat decât o reglare de conturi, prin care Dragnea a secționat avântul revoluționar al acestuia.

Cum ”negociază” PSD-iști între ei!

”Filmulețul cu Bădălău, contestatar adormit al lui Dragnea în partid, a fost scos tocmai de oamenii lui Dragnea ca să-i inchidă gura giurgiuveanului înainte de CEX. Ar putea fi chiar exclus din partid Bădălău, pentru măscările cântate impotriva Diaspora. Nu și cei care au executat de-a dreptul măscările, pe data de 10 august, prin tunurile jandarmeriei. E vorba de Carmen Dan și Liviu Dragnea, desigur. Rău nu e jupânul care urinează pe capetele oamenilor, ci lăutarul care celebrează micțiunea”, scrie Sebastian Lăzăroiu, pe Facebook.

Prezidențialele și ”Moș Tăgârță de la ALDE”

Sociologul susține că deja celebra înregistrare va comporta efecte deloc de neglijat și în perspectiva viitoarelor alegeri prezidențiale.”Nu văd un clip mai mobilizator al candidatului anti-PSD, între cele două tururi de scrutin de la prezidențiale de anul viitor decât ăsta cu Bădălău&cobzarii care batjocorește votantul român din afara țării. La anul pe vremea asta, Moș Tăgârță de la ALDE, care acum se dă de ceasul morții să-l țină PSD de subțiori pentru marele premiu în stat, o să-și născocească o biografie de dușman neîmpăcat al pseudo-socialiștilor lui Dragnea”, conchide sociologul.

Bădălău recunoaște paranghelia PSD, dar acuză o ”făcătură”

”M-a mai sunat cineva și mi-a spus o minune. Am fost la o petrecere la care erau unii care cântau tot felul de tâmpenii. Le dezprob total, habar nu am, nici nu am auzit frazele alea mizerabile pe care le-au spus ei. Eu sunt om serios, cum pot să spun asemenea chestii, despre ce vorbim? În viața asta sunt și oameni care bat câmpii și sunt exaltați. Asta nu înseamnă că dacă eu am fost acolo, eu aprob sau eu am comandat nebuniile alea, exclus. Eu cred că e făcătură, habar nu am. Mă cunoașteți foarte bine și  din declarațiile publice, că nu aprob așa ceva și nu folosesc limbajul ăsta. Cum să spun eu așa ceva despre niște oameni?”, a declarat Nicolae Bădălău, citat de Newsweek România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *