Asasinarea unei jurnaliste de investigații din Bulgaria, ecou în Uniunea Europeană

Uniunea Europeană se confruntă cu al treilea asasinat al unui jurnalist de investigații. De data aceasta este vorba despre un reporter din Bulgaria.

Este vorba despre Victoria Marinova, directoare şi prezentatoare a televiziunii regionale TVN. Autoritățile afirmă că moartea jurnalistei a fost una deosebit de violentă. Trupul femeii în vârstă de 30 de ani a fost descoperit într-un parc din orașul Ruse, cu contuzii la cap și strangulată, conform Radu-tudor.ro.

”Telefonul său mobil, cheile maşinii, ochelarii şi o parte din îmbrăcăminte au dispărut”, a afirmat procurorul. În plus, acesta a spus că sunt analizate atât viața personală a victimei, cât și cea profesională.

Autorităţile nu au comunicat identitatea victimei, menţionându-i doar iniţialele şi profesia. Cu toate astea, surse din poliție au declarat pentru AFP că asasinatul nu pare legat direct de profesia victimei.

Membrii ai Parlamentului European au transmis deja mai multe mesaje de susținere pentru familia victimei, dar au cerut și o investigație amănunțită.

Citiți mai multe pe Radu-tudor.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *