Actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels: versiunea feminină a lui Sebastian Ghiță?

Suntem și sunteți cu toții la curent cu privire la recentul serial al dezvăluirilor inițiat de celebrul fugar al României moderne: Sebastian Ghiță. Serialul având, desigur, ca obiect o presupusă fotografie cu Laura Codruța Kovesi alături de domnia sa, probabil, pentru că nimeni nu a văzut-o vreodată. Dar asta judecând, cel puțin, după spusele sale.

Dar dacă obiectul serialului l-am stabilit, cel al articolului încă nu. Iar acesta, cu siguranță nu este presupusa fotografie la care se face referire. Existența acesteia nu poate fi decât prezumtivă până la momentul probării, motiv pentru care Sebastian Ghiță poate spune ce vrea. Și faptul că există și că este în tonuri sepia și că e tipărită pe hârtie creponată, absolut orice.

Ceea ce face însă, obiectul acestui material este cu totul altceva și anume o modalitate de a capta atenția publică ce pare să fie, cel puțin la momentul acesta, universală. Anume serializarea, până la atomizare absolută, a unei anumite informații, sau a unui anumit subiect care devine în felul acesta preocuparea constantă a publicului. Dar, desigur, fără finalizare, pentru că tot suntem în cheia sugerată de titlu și anume actrița americană de filme pentru adulți Stormy Daniels.

Care, desigur, este o figură cunoscută sau relativ cunoscută pentru cei care au CNN în grila de programe. Și care de câteva luni a început un serial care se dorește incendiar despre, din nou, o presupusă legătură amoroasă dintre ea și președintele Donald Trump, dar care, cel puțin până acum, s-a dovedit o producție de serie B despre nimic. Adică, altfel spus, un fiasco. De ce? Ei bine, pentru că atât Stormy Daniels cât și avocații acesteia au lansat în spațiul public tot felul de crâmpeie de informații, de la compact discuri cu Donald Trump în cine știe ce ipostaze prezumtiv compromițătoare până la, mai nou, un presupus videoclip nedifuzat în care aceeași actriță ar descrie părțile intime ale cui altcuiva decât actual locatar al Casei Albe.

Curat murdar, coane Fănică, ce să mai zicem. Dar măcar de-am primi și noi, amărăștenii, o cât de mică dovadă despre orgia la care se face referire, nu de altceva, dar ca să nu murim proști. Să se mai lumineze și mințile noastre cu faptele de vitejie pe care le face lumea bună din Occident, că poate-poate ne mai civilizăm și noi, pe aici, prin părțile Orientului. Ah, nu, stați, că acum am înțeles, de fapt, cum stă treaba. Probabil Stormy Daniels așteaptă ca Ghiță să arate primul fotografia cu Kovesi ca să dea și ea drumul la avalanșa de pornoșaguri cu Donald Trump. Sau poate s-au vorbit și vor face dezvăluirile simultan, când toată mass-media mondială se așteaptă mai puțin? Fie cum o fi, numai să vedem și noi ceva. Doar să nu schimbe partenerii între ei, că la o tăvăleală Donald Trump – Kovesi chiar nu se știe dacă ne rezistă inimioarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *