Tot ce trebuie să știi despre cele mai noi modele de iPhone

Momentul mult așteptat de fanii Apple și specialiștii din domeniu a venit: noile modele de iPhone, anunțate în urmă cu mai puțin de o lună, au fost prezentate.

Astfel, compania americană va lansa la începutul lunii octombrie trei iPhone-uri noi și un Apple Watch. Portofoliul de gadgeturi noi cuprinde iPhone XS, XS Max, XR și Apple Watch Series 4.

Apple a ales să întrerupă lanțul de ”Plus” și a optat, de data aceasta, pentru denumirea ”Max”, deși nu sunt diferențe foarte mari între versiunea abia lansată, XS Max, și telefonul lansat anul trecut, iPhone 8 Plus. Ultimul vine însă cu un ecran OLED de 6,5 inch. Cele două camere principale cu mod portret și autentificare facială prin FaceID rămân, dar se incorporează și un procesor dedicat pentru rețele neurale și inteligență artificială, conform Playtech.ro.

Prețul este premiera în cazul acestei lansări: cei interesați de un  iPhone XS Max cu 512 GB de spațiu vor trebui să plătească 1500 de dolari, iar varianta mai ieftină, XR – cu un panou LCD în loc de OLED, aluminiu în loc de oțel pe margini și o singură cameră principală – va pleca din America cu 750 de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=iol8n3m88SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *