
Parlamentar rus: „Din păcate, nu putem alege înlocuitorul lui Boris Johnson precum l-am ales pe Trump în SUA”
În contextul demisiei premierului britanic, Boris Johnson, și declanșarea procesului de înlocuire a sa, un parlamentar rus a afirmat că „din păcate, nu putem alege înlocuitorul lui Boris Johnson precum l-am ales pe Trump în SUA” – făcând referire la alegerile prezidențiale din 2016, când Rusia ar fi intervenit în procesul electoral în favoarea candidatului conservator.
Declarația îi aparține lui Ievgeni Popov, parlamentar rus și prezentator al unei emisiuni difuzate de televiziunea de stat, Rossia 1, după ce un invitat a spus că „unii dintre cei mai odioși lideri” încep să fie schimbați, scrie Editiadedimineata.ro, citând-o pe jurnalista Julia Davis.
„Ar fi minunat dacă am putea să îi înlocuim pe acei lideri așa cum l-am ales pe președintele Trump în SUA. Acum trebuie să alegem un nou premier. Din păcate, ei nu sunt aleși în Marea Britanie, ci sunt numiți. Nu vom putea influența voința votanților britanici. Cu toate acestea, vom vedea cine îl va înlocui pe Boris. Nu prea suntem optimiști în această privință”, a afirmat Popov.
citiți și: AR PUTEA DEZINFORMAREA SĂ-L AJUTE PE TRUMP SĂ CÂȘTIGE URMĂTOARELE ALEGERI PREZIDENȚIALE, AȘA CUM A FĂCUT-O ÎN 2016?
Editiadedimineata.ro scrie că nu este prima oară când parlamentarul face o astfel de declarație. În martie, acesta a cerut „schimbarea regimului” în SUA: înlocuirea lui Joe Biden cu Donald Trump.
„Este timpul ca noi, poporul nostru, să facem apel la poporul Statelor Unite pentru a schimba mai devreme regimul din SUA și să îl ajutăm din nou pe partenerul nostru, Trump, să devină președinte”, a declarat la acea vreme Popov.
Articole asemănătoare
China continuă lupta împotriva ”bărbaților efeminați”. După cântăreți, urmează jocurile video
„Un prieten are probleme”. Putin va împrumuta 1,5 miliarde de dolari Belarusiei
Nelu Tătaru, despre creșterea mare a numărului de cazuri de coronavirus: „Facem o propunere spre starea de urgență”
Cum vede propaganda rusă Revoluția din ’89: despre implicarea SUA în manifestaţii și ”faptele bune” ale lui Ceauşescu
România lucrează la o legislație împotriva conținutului online fals sau manipulator