X lansează două noi abonamente premium

X, fosta Twitter, a decis să mai introducă două noi pachete de abonamente premium, care oferă un avantaj algoritmic pentru comentarii. Cele două abonamente se adaugă subscripției existente de opt dolari pe lună, cunosctută sub numele de Premium.

Cel mai ieftin abonament dintre ele este cel denumit ”Basic”, care va costa trei dolari pe lună. Acesta, însă, nu va oferi bifa de verificare și nici nu va elimina reclamele, însă utilizatorii vor putea să-și editeze postările, să posteze videoclipuri mai lungi și vor primi doar un mic boost algoritmic pentru comentarii, conform Bloomberg.

Cel de-al doilea pachet este și cel mai scump. Cu un preț de 16 dolari pe lună, ”Premium+” va oferi tot ce oferă abonamentul Premium standard (bifa de verificare, mesaje securizate, editarea postărilor și altele) plus noi avantaje precum eliminarea reclamelor din feedul normal și cel cronologic, dar și cea mai mare creștere algoritmică pentru comentarii.

Introducerea acestor abonamente face parte din strategia lui Elon Musk de a genera mai mulți bani după ce veniturile companiei din reclame au scăzut semnificativ. Miliardarul s-a îndreptat spre subscripții pentru a acoperi pierderile, însă acest lucru s-ar putea să nu fie suficient.

Recent, X a început testarea abonamentul pentru folosirea platformei. Accesul pentru interacțiune pe platformă va costa un dolar pe an, însă, deocamdată, testul cuprinde doar două țări, anume Filipine și Noua Zeelandă.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *