Viralul zilei: Ziua și gafa! Dăncilă a uitat în ce oraș se află

O conferință comună de presă dintre premierul României și omologul său din Muntenegru a stârnit hohote de râs, după ce Viorica Dăncilă a făcut o mare gafă.

Șefa Guvernului nu numai că a uitat care este capitala Muntenegrului, dar a și încurcat-o cu orașul principal din Kosovo, stat pe care România nu îl recunoaște. În ajutorul lui Dăncilă a sărit translatorul, care a corectat imediat gafa.

„Mă bucur să fiu azi la Pristina, în prima vizită a unui prim-ministru român în Muntenegru“, a afirmat Dăncilă, conform Adevarul.ro.

Din motive evidente, în filmarea publicată pe contul de YouTube al Guvernului muntenegrean, sunetul este tăiat atunci când prim-ministrul României face gafa. În plus, conferința dintre cei doi a fost publicată și pe pagina de Facebook a Executivului nostru, însă nu mai este disponibilă.

Oops!…I Did It Again

Viorica Dăncilă gafă impardonabilă şi peste hotare! În declaraţiile comune susţinute la finalul întrevederii cu omologul muntenegrean, Duško Marković. Dăncilă a fost corectată de traducător… Şefa Guvernului român se afla la Podgorica, dar a spus Pristina, capitala Kosovo, stat nerecunoscut de către ţara noastră.

Gepostet von Secţia Politic am Mittwoch, 25. Juli 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *