Vezi ce au căutat românii pe Google săptămâna aceasta

Cum era de așteptat, exact ca și săptămâna trecută – când s-a anunțat că referendumul pentru modificarea Constituției va avea loc – și săptămâna aceasta e subiect de discuție.

”Întrebare referendum”, ”referendum 7 octombrie”, ”referendum familia traditionala” și ”heterosexual” sunt câțiva dintre termenii căutați de-a lungul întregii săptămâni. Alte subiecte ce i-au interesat pe români a fost aplicația Ro-Alert, creată de Inspectoratul de Situații de Urgență.

Trends.google.com ne arată că românii sunt promți și atunci când vine vorba și de figurile publice: pe 20 septembrie, Elena Udrea a născut în Costa Rica, lucru care a făcut ca numele fostului ministru al Turismului să se afle în top 3 căutări în România.

Deasupra Elenei Udrea se află cântărețul Ed Sheeran, care s-a anunțat că va urma să concerteze în premieră la București. Pe 21, numele antropologului Vintilă Mihăilescu s-a aflat printre primele căutări, în contextul în care s-a făcut un anunț umanitar pentru donare de sânge.

Pe 20 a avut loc și deschiderea fântânilor de la Unirii – ce au intrat anul trecut în renovări, la decizia primarului general Gabriela Firea -, lucru care s-a observat cu o zi în urmă, pe 19, când termenul ”fântâni Unirii” a fost pe locul 3, după ”Juventus” și ”Real Madrid – Roma”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *